top of page

Herman Miller Cosm, High back

Uppdaterat: 31 maj

Nu är det dags att testa kontorsstolen Cosm, hig back som sägs kombinera ergonomi med design på ett säreget sätt. Med dess unika luftiga tyg blir det en bekväm pjäs framförallt under det varma halvåret. Första intrycket vid upppackning När vi packar upp Cosm high Back, en kontorsstol från Herman Miller, slås vi direkt av den moderna och stilrena designen. Vår provstol kommer i sobert svart men den finns i flera olika färger och material, vilket gör det lätt att inreda med den i olika kontoret. Stolen har en minimalistisk design som ger ett professionellt intryck.

Herman Miller Cosm, high back

Kontorsstolen Cosm High Back har ett säreget intryck som tilltalar en bred målgrupp. Bildkälla: Herman Miller Cosm, high back Design

Komforten är där Cosm verkligen skiner. Stolen är utformad för att ge en naturlig och avlastande sittposition. Tack vare den självanpassande Auto-Harmonic Tilt-mekanismen justeras stolen automatiskt efter användarens vikt och sittposition, vilket innebär att man slipper justera manuellt för att hitta rätt inställning. Den ergonomiska designen stödjer ryggraden på ett sätt som minskar trötthet och obehag även vid långvarigt sittande.

Funktion

En av de mest framträdande funktionerna hos Cosm Mid Back är dess meshtyg. Detta material är både hållbart och andas väl, vilket gör det bekvämt att sitta i under långa perioder utan att bli för varm. Armstöden är utformade för att ge bra stöd och kan justeras i höjdled, vilket bidrar till en bättre ergonomi.

Monteringen av stolen är relativt enkel, även om priset kan kännas högt i jämförelse med andra kontorsstolar. Ett högt pris men för det får man en hög kvalitet på material, samt den unika komforten.

Kvalitet

Cosm Mid Back är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet. Herman Miller är känt för sin höga produktionsstandard och Cosm-stolen är inget undantag. Alla delar känns solida och välkonstruerade, vilket ger en känsla av att stolen kommer att hålla i många år.

Vi sätter plus på:

  • Stilren och modern design

  • Självanpassande Auto-Harmonic Tilt-mekanism

  • Bekvämt och luftigt Mesh-tyg

  • Hög kvalitet och hållbarhet

Negativt:

  • Högt pris jämfört med andra kontorsstolar

  • Begränsad justerbarhet i vissa delar, som exempelvis armstöden Omdöme och betyg Cosm Mid Back är en utmärkt kontorsstol som med stilren design och komfort. Dess självanpassande mekanism och exklusiva material gör den till ett utmärkt val för dem som tillbringar mycket sittande tid framför skrivbordet. Ett bra val när du inte vill kompromissa funktion och design med andra ord. Betyg: ########## - 8,5 av 10

 

Rekommenderat inköpsställe

Handla Cosm med många valmöjligheter och fri rådgivning hos morekontor.

Finns även möjlighet att beställa leverans till dörr med inbärning och montage.

 

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page