top of page
Sök

Kontorsstol More

Uppdaterat: 18 apr.

Vi har testat kontorsstolen More Design som Àr en kontorsstol för kontoret med mÄnga arbetsplatser, i ett öppet kontorslandskap eller i det aktivitetsbaserade kontoret. Första intrycket NÀr vi packar upp stolen lÄs vi har hur lÀtt konstruktionen Àr. Det blir ett lÀtt lyft ur kartongen. Det Àr nÀtta detaljer och stolen kÀnns vÀldigt slimmad, som dess fotkryss. Man mÀrker att det Àr en modern stol med designade detaljer. HÀr finns inget onödigt. Stolen Àr tillverkad i Italien och den kommer till ett attraktivt pris med hög kvalitet. Utseende och design All metall Àr lackat i snygg matt svart lack, vilket ger ett vÀldigt lÀcker intryck. Med sina smÀckra detaljer i kompakta format blir det ett vÀldigt modern intryck. Har nog aldrig sett ett sÄdant lÀckert fotkryss tidigare, som Àr sÄ pass slimmat. Sitsen Àr klÀdd i ett slitstarkt tyg som Àr anpassat efter kontorsmiljö och med ryggstödet i i vart mesh fÄr man en luftig design. Meshtyget ska Àven vara skönt en varm sommardag dÄ det bÄde Àr mjukt och ventilerande. Det sitter ett monterat svankstöd pÄ ryggstödet som Àr klÀtt i samma tyg som sitsen.

Lyxig kontorsstol i Àkta lÀder
Kontorsstolen More Design
 

BÀsta köp av More Design

BÀsta inköpsstÀllet för stolen Àr via hemsidan morekontor.se

Leveranstiden Àr 4 veckor och leveransen sker till ert kontor.

 

Sittkomfort och funktioner Man blir nÄgot förvÄnad nÀr man sÀtter sig ner i denna stol, dÄ den fÄngar upp kroppen pÄ ett mjukt och behagligt sÀtt. Det kÀnns nÀstan lite overkligt att man kan fÄ en sÄdan komfort i denna typ av stol. Stolen svarar med att helt ljudlöst fÄnga in kroppen och gunga den sömnlöst i den tvÀttÀkta synkrongungan. Det kÀnns nÀstan som en gungstol. Det tygklÀdda svankstödet sitter precis rÀtt i svanken och ger skönt stöd för den nedre delen av ryggen. Det Àr helt klart ett lyft med svankstödet dÄ meshtyget för övrigt Àr mjukt och slÀpper igenom ryggen. De slanka armstöden Àr lÀtt gummerade vilket gör dem vÀldigt behagliga mot armarna vid vilade position. De Àr bÄde höj och sÀnkbara och justerbara i sidled. För övrigt sÄ gÄr stolen att höja och sÀnka med motstÄndsreglage samt att lÄsa i ett antal lÀgen. Dock gör sig stolen vÀldigt bra i ett fritt lÀge dÀr den gungar med kroppen, vilket Àr att vi vÀljer att hÄlla den olÄst nÀr vi anvÀnder den. Stolen saknar nackstöd men vi fÄr beskrivet att dess funktion Àr att anvÀndas för ett aktiv kontorsbruk framför en terminal, vilket gör den ergonomiska arbetsstÀllningen inte rymmer ett nackstöd. Det gör Àven att stolen hÄller en lÄg profil i ett stort rum som dÄ gör inredningen mindre rörig, vilket lÄter som ett smart argument.


Omdöme och betyg Är lite lĂ€tt överraskad över stolen komfort dĂ„ man inte förvĂ€ntar sig det i denna prisklass. Att stolen dessutom har en unik design med slimmade detaljer om pĂ„ hjulbasen och med dess svarta lackade delar gör att jag blir positivt överraskad. Detta Ă€r en perfekt volymstol för dig som mĂ„nar om din personal och vill ha en snygg och luftig stol i ett kontorslandskap. Med sitt förnuftiga pris och genomtĂ€nkta design fĂ„r man se denna italienska stol som ett kap! Betyg: ########## - 7 av 10



109 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Wave Lyx

bottom of page