top of page

Kontorsstol More

Vi har testat kontorsstolen More Design som är en kontorsstol för kontoret med många arbetsplatser, i ett öppet kontorslandskap eller i det aktivitetsbaserade kontoret. Första intrycket När vi packar upp stolen lås vi har hur lätt konstruktionen är. Det blir ett lätt lyft ur kartongen. Det är nätta detaljer och stolen känns väldigt slimmad, som dess fotkryss. Man märker att det är en modern stol med designade detaljer. Här finns inget onödigt. Utseende och design All metall är lackat i snygg matt svart lack, vilket ger ett väldigt läcker intryck. Med sina smäckra detaljer i kompakta format blir det ett väldigt modern intryck. Har no aldrig sett ett sådant läckert fotkryss tidigare, som är så pass slimmat. Sitsen är klädd i ett slitstarkt tyg som är anpassat efter kontorsmiljö och med ryggstödet i i vart mesh får man en luftig design. Meshtyget ska även vara skönt en varm sommardag då det både är mjukt och ventilerande. Det sitter ett monterat svankstöd på ryggstödet som är klätt i samma tyg som sitsen.

Lyxig kontorsstol i äkta läder
Kontorsstolen More Design
 

Bästa köp av More Design

Bästa inköpsstället för stolen är via hemsidan morekontor.se

Leveranstiden är 4 veckor och leveransen sker till ert kontor.

 

Sittkomfort och funktioner Man blir något förvånad när man sätter sig ner i denna stol, då den fångar upp kroppen på ett mjukt och behagligt sätt. Det känns nästan lite overkligt att man kan få en sådan komfort i denna typ av stol. Stolen svarar med att helt ljudlöst fånga in kroppen och gunga den sömnlöst i den tvättäkta synkrongungan. Det känns nästan som en gungstol. Det tygklädda svankstödet sitter precis rätt i svanken och ger skönt stöd för den nedre delan av ryggen. Det är helt klart ett lyft med svankstödet då meshtyget för övrigt är mjukt och släpper igenom ryggen. De slanka armstöden är lätt gummerade vilket gör dem väldigt behagliga mot armarna vid vilade position. De är både höj och sänkbara och justerbara i sidled. För övrigt så går stolen att höja och sänka med motståndsreglage samt att låsa i ett antal lägen. Dock gör sig stolen väldigt bra i ett fritt läge där den gungar med kroppen, vilket är att vi väljer att hålla den olåst när vi brukar den. Stolen saknar nackstöd men vi får beskrivet att dess funktion är att användas för ett aktiv kontorsbruk framför en terminal, vilket gör den ergonomiska arbetställningen inte rymmer ett nackstöd. Det gör även att stolen håller en låg profil i ett stort rum som då gör inredningen mindre rörig, vilket låter som ett smart argument.


Omdöme och betyg Är lite lätt överraskad över stolen komfort då man inte förväntar sig det i denna prisklass. Att stolen dessutom har en unik design med slimmade detaljer om på hjulbasen och med dess svarta lackade delar gör att jag blir positivt överraskad. Detta är en perfekt volymstol för dig som månar om din personal och vill ha en snygg och luftig stol i ett kontorslandskap. Med sin genomtänkta design är stolen utformad för att stå många i ett stort rum. Betyg: ########## - 7 av 1038 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page